Followers

Sunday, November 13, 2011

Drama Airmata

Cik Unaaaa dah jadi pelakon drama Airmata ke? auuuwwwww...femes la aku nanti...heee... takde la...sape la nak amik aku berlakon...rosak drama diorang nanti..Fasha Sandha pun nanti menangis2 suh aku brenti berlakon takut dia takde job..perghhhh...angan-angan tahap tinggi!


drama airmata ni bukan drama tv kerajaan atau tv swasta...drama ni terjadi time hari last internship...time beratur nak punch card..biasa la...hari last....ada sesi mintak maaf...emo + touching2 skit...memang sedih...kawan-kawan kat sini semua best...aku kenal diorang 5 bulan tapi rapat macam dah kenal bertahun-tahun...awal-awal lagi aku dah nekad tak nak nangis...xmo la sedih-sedih kan...tapi jatuh jugak airmata aku last day ni... come on la Una... tak macho la nangis... tpi memang aku tak macho kan? aku cun jek...errrkkkkkk (muntah darah)


sebelum datang praktikal, memang aku tengah sedih...lepas jumpa budak-budak ni, sedih tu hilang sikit-sikit...apa-apa pun..yang aku pasti, aku rindu kawan-kawan praktikal aku ni...


Miss them a lot!

4 comments:

man said...

era ICT...senang nak berhubung..

unaaaa said...

yep...btol2

WanNurAtiqah ♥ said...

praktikal dapat elaun ke?

sherlina halim said...

Pengen yang lebih seru ...
Ayo kunjungi www.asianbet77.com
Buktikan sendiri ..

Real Play = Real Money

- Bonus Promo Red Card pertandingan manapun .
- Bonus Mixparlay .
- Bonus Tangkasnet setiap hari .
- New Produk Sabung Ayam ( minimal bet sangat ringan ) .
- Referal 5 + 1 % ( seumur hidup ) .
- Cash Back up to 10 % .
- Bonus Royalty Rewards setiap bulan .

Untuk Informasi lebih jelasnya silahkan hubungi CS kami :
- YM : op1_asianbet77@yahoo.com
- EMAIL : asianbet77@yahoo.com
- WHATSAPP : +63 905 213 7234
- WECHAT : asianbet_77
- SMS CENTER : +63 905 209 8162
- PIN BB : 2B4BB06A / 28339A41

Salam Admin ,
asianbet77.com

Download Disini

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...