Followers

Thursday, May 19, 2011

entry bulan Mei

alamak!! bulan Mei ni aku tak post apa2 pun...sori la pada siapa2 yang rajin datang jenguk blog aku ni...da dekat sebulan kot tak berupdate... tapi aku tetap blogwalking blog korang tau... kadang-kadang idea nak update tu datang... tapi bila tengah menaip, tiba-tiba hilang... mungkin sebab kepala aku tengah berserabut lagi kot... susah hati + sedih tak abis-abis... tensen uuuu.... tapi hari ini aku better dari hari yang lepas-lepas kot... n hope hari esok better than hari ni... selera makan pun da ada... so okey la tu kan? hehe... lelaki bukan seorang kat dunia ni... kan? kan? so sekarang ni aku mengisytiharkan yang aku sedang menyertai misi mencari lelaki idaman untuk masa depan...korang nak join?? jom join skali... haha...adoii...nak mengerah idea untuk update blog ni still terbantut lagi sebenarnya... mungkin aku kena minum susu yang ada DHA tu kot.. baru la neuron-neuron ni nak bersambung balik...ok la... nak chow dulu ni.. tengok cite Korea channel 391... nanti aku update lagi..

10 comments:

Mr. Crazee said...

aku nk join..tapi aku lelaki..kan aku nk cari lelaki lak kan..kang org ingt gay lak hahaha...jgn sedeyh2:)

sha said...

uui, nak join jugak la cari lelaki idaman.. Agagatai~

unaaaa said...

mr crazee : ala..ko join la misi mencari wanita idaman...

unaaaa said...

sha:haha..jom join...jgn malu2..haha

Miss Jingga said...

nak join, tp still mudaa agi..haha

ain dzaya said...

selamat datang tuan blogger =)

unaaaa said...

miss jingga : haha...tkape...nanti da cukup umur bole join...

unaaaa said...

ain dzaya : thanx =)

Blueice Butterfly said...

~aip2..jom2..saya jadi manager okeh!!

unaaaa said...

bluice : oraitt...jom2...huhu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...