Followers

Monday, April 25, 2011

thanx followers...update! update!

oh... my followers dah 440 sekarang (Isnin,6.38pm)... terima kasih semua sebab sudi follow blog aku yang takde la cantik sangat kan... just simple... template pun biasa-biasa je... n also kat sini aku nak bagitahu mungkin dalam seminggu ni aku tak dapat nak update..tapi aku akan blogwalking... keadaan emosi tak mengizinkan aku untuk mengerah idea... otak aku sekarang sangat sarat dengan masalah dan kesedihan yang melanda.. I just need to be strong... stronger than before... stronger enough to live without the person I love for 2 years.. dengan perasaan sedih ni, aku kena kuatkan semangat untuk study sebab exam esok lusa dah start... ni pun tengah fikirkan macamana nak bahagikan emosi dan otak agar tak bercampur buat masa sekarang.. harap korang semua doakan kejayaan aku dan doakan semoga aku cepat-cepat dapat lupakan lelaki itu... 

34 comments:

Fathiah Hamim said...

semoga emosi cepat stabil! :)

unaaaa said...

insyaallah...harap2 cepat la stabil emosi ni...

elis wanie said...

da follow kamoo jugak =p

unaaaa said...

elis : okey...

Wen said...

kuatkan semangat yeee

remot213 said...

gud luck unaaaaa! jangan pk kan sangat masalah tue ye . masalah tak bawa kite ke mane pun . lagi bawa kite pada kegagalan ade la . be strong ye :)

zacky ~786~ said...

be strong x2 gurl ~!!

Ihsan Arifin said...

kumbang bukan seekor~

Fairus Ibrahim said...

byknye foLLower...
er....
nk pomot bLog gak lah
http://simpleas-fai.blogspot.com/
sudi2 la terjah ye...
foLLow la kaLu nak................
:)

unaaaa said...

yen : thanx! =)

unaaaa said...

remot213 : yep...i'm on da way to be strong

unaaaa said...

zacky : hope so! =)

unaaaa said...

ihsan : yep...kumbang bukan seekor tapi kumbang dah berkurangan... kan kan?

SyAE SyEa said...

amin..
stay cool n relax eh...
nyway gdlck :)

CWL wanie LovelA said...

cantik lah blog dia

nUr _ atiQah said...

saya 522 ..hehe^^~

MYA EL QAYREENA AZRYAN said...

Salam kenal....akak dtg folowww ... Semoga dpt mengharungi saat getir dgn lbih keyakinan...pasti yg terbaek menati di dpn...

SheY PuLL said...

wah meriah btl lah blog niewh...
sy dah FOLLOW BLOG awk tau..:)



menambahkan lagi folowe...
lagu pun besh..:)




JOM jengah blog saya... DOAKAN UNTUK FINAL EXAM SAYE YER ^^,,(http://sheypull.blogspot.com)

trigyy said...

skrg dh 527...hihihi

Nur Misnan said...

ohhhhhh.. sedih dengar
let it be.. bayangkan lelaki itu
tidak pernah una kenal dan
freekan diri agar rasa tenang...

come on dear.. lelaki bukan satu
akan dapat yang lebih terbaek..
insyaAllah... semoga sukses dlm pelajaran

Cik Ungu Kamila said...

gudluck exam dear & yg lepas tu biarlah lepas :)

Hayati Hamzah said...

jgn emo2 lagi ! chill frens ;)

fyna said...

be strong dear...
:)





jom singgah n follow belog fyna.
http://inibelogfyna.blogspot.com/

adan said...

tahniah seabb follower dah bertambah.. teruskan berblogging..

semoga emosi anda baik2 saja,,, ehehe

SakinaDeen ツ said...

Sabar yaa :) Semoga ceria2 selalu.

cikji said...

jadikan kegagalan dlm bercinta sebagai semangat utk berjaya..chaiyok2 girl!

tulus sweet said...

jai you!
tulus doakan umaa

Bella One ♥ said...

be cool ~ =)

Mohd Ridhuan said...

jaga diri baik2...

taliff said...

tahniah!

Pyka Rahmat said...

syukur kepada tuhan.

hm

deeya said...

jangan sedih dngan peristiwa semalam kerana ia tidak akan kembali ..

jngan pula bersedih dngan arinie kerana ia pasti akan pergi ..

namun bersedialah menunggu sinar mentari esok yang pasti menjanjikan kebahagiaan =)

Liyana Zahim said...

B srtong una, dun cry 4 sme1 who has dumbed u.. Wat u hve do is dumb him back!!

Aku Afzal said...

2tahun?hmm lama gak tu..xpe2 maknanya dia masih bukan yang terbaik untuk tuan rumah :) sekurang2nya tuan rumah ada pengalaman mengenal jenis2 lelaki :) get well soon.daa

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...