Followers

Thursday, May 26, 2011

my last class

Sabtu lepas, 21 Mei ada talk on grooming... semua student yang amik subject Career of Health Sciences wajib pegi..kalo tak pegi kena potong markah.. macam ayat poyo yang biasa orang dengar.. nanti bila dapat result, tengok-tengok yang tak pergi tu dapat A tapi yang pergi dapat B- je.. memang ada situasi macam ni kan? huhu...

anyway hari tu last class aku n da geng laa... lepas ni exam n then bulan 6 start praktikal.. ramai yang praktikal kat kampung.. ada yang ikut suami, ada yang manja nak duduk dengan mak (macam aku je).. yang ikut bf?? ada jugak kot.. well hari tu kawan-kawan da pesan pakai cantik-cantik sebab nak ambik gambar banyak-banyak... kalo nak bergambar je mesti nak cantik-cantik kan?? tak pernah dengar orang cakap "Senah, esok pakai baju buruk-buruk sudah la, jangan cantik sangat...kita nak ambik gambar ramai-ramai nanti" 

so lepas talk tu berposing sakan la kitorang...posing sana posing sini.. lompat sana lompat sini.. sampai la perut kami lapar... lepas tu terus pegi Chicken Rice Shop... disebabkan kitorang ni ramai sangat, akak yang amik order tu sampai masam-masam muka dengan kitorang.. pening agaknya nak melayan budak-budak ni melalut order makanan... ape daa akak ni...kitorang bayar la... bukan makan free... lepas tu budak ni plan nak pegi Pangkor ramai-ramai sebelum start praktikal ni... nanti pegi Pangkor amik gambar banyak2 lagi ehhh kawan-kawan!!












alahaii....nanti mesti rindu gilaaaaa.... bila lagi nak amik gambar macam ni??

27 comments:

Aku Afzal said...

nice2..suka makan mcd?sy pon suka..tapi lagi suka kalau orang blanje.weeeeeee :P

unaaaa said...

afzal : haha...ada ke org tak suka kalo orang lain nak belanja?

IFA Athirah said...

saya je la yg xabes2 kelas lg.huhu http://www.geekintherainbow.blogspot.com/

kinn said...

eeewww xsuka la pekerja mcm tu. mcm xikhlas je keje. baek xpyh keje an. huh

unaaaa said...

ifa : takpe...enjoy dlu waktu belajar..

unaaaa said...

kinn : tu la kan... kena cari yang mesra pelanggan la..nanti orang da taknak pegi makan kat situ da

a t i e n :) said...

smart possing :D hehehehe :)

Khairil said...

seronok yer bersama2 dengan kawan-kawan...

unaaaa said...

atien : haruslah...berposing sakan jap

unaaaa said...

khairil : mesti la seronok...

peep said...

1malaysia yg bwh skali tu. haha :P

unaaaa said...

peep : yep... 1malaysia...hehe

eclipsesweet said...

wah.. best er dapat posing ramai2 an.. hehe.. :)

kiwi said...

sweet memories!

cikida said...

whoaa..sonok2..bergmbooo...=)

unaaaa said...

eclipsesweet : mmg best sgt!

unaaaa said...

kiwi : yeah...kenangan terindah..huhu

unaaaa said...

cik ida : hihi...sangat seronok

shark said...

sweet moment ;)

tikin said...

alahai...bestnye p pangkor..:)

Miss Nana said...

eh,spek tu macam saya punya... suka..!!!!

**::CIKNUURUL::** said...

bestnye kan camwhoring reramai ngn kwn2?,.huhu,.rndu knangn dlu mse stdy,.kitorg mmg antu gmbo,stiap tmpt pegi,mstii nk begmbo,.hehe,.

Anak Wak Mail said...

seronoknya time study..haragai time tu..hihi..=)

Shah Iznan said...

pergi jgn x pergi

bukan sebab markah je tp pengetahuan kan2?
keh3....

taliff said...

Rindu Pulak Ngan Kawan3X!

alif haris said...

uwaaah .. bergambar sakan gini .. hehe .. pasni praltikal ye kak ?? gdluck eh

Nurfazilah Cipa said...

wah..bestnye:)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...