Followers

Tuesday, January 4, 2011

Menakutkan kah??

hari selasa kelas aku ada satu je...pukul 1..dah la satu kelas je...sejam pulak tu...haih...memang tahap kemalasan aku sungguh tinggi...hehe...macam ni lah student..time ada kelas, malas nak pegi...tapi bila kelas xde, mula la bosan..tak tau nak buat ape..jadi dengan perut yang lapar, aku pon pegi la kelas...dalam kelas tu rasanya ntah berapa kali aku cakap lapar kat Lizat.haha...lepas je kelas terus la pergi u-cafe..makan nasi ayam...not bad la...tapi orang yang letak nasi ayam tu cam ape ntah...kalo malas, tak payah keje ok..bagi la peluang kat orang lain yang rajin buat keje..pukul 3 lak ada meeting RP dgn Mdm. Roziana..macam biasa la...pegi jumpa then suh Mdm sign autograf kat log book aku yang tak berapa nak cantik tu..

tengah2 Mdm belek log book aku, 

Mdm : tulisan awak memang mcm ni ke? menakutkan la..
"hahahahahahahaha" semua gelak...alahai...nasib baik diorang semua tak gelak guling-guling...
Aku : tulisan saya mmg macam ni..kenapa menakutkan plk?
Mdm : tak la...tengok tulisan orang lain kemas je. tulisan awak ni macam...tak tau lah...masa exam pun awak tulis macam ni ke?
Aku : a'a...hehehehe
Mdm : awak nanti jangan tulis macam ni dalam surat nikah tau, tulis cantik2..tapi kalau awak tulis surat cinta camni takpe la..orang nak baca...time exam pun tulis kemas2 tau...

*Time ni aku angguk n sengih2 je sambil dengar budak2 ni gelak...huaaaaaa....


 ni tulisan aku. menakutkan ke?

4 comments:

hAlizAmAHdi said...

huhuhu..mcm ape je mdm cakap mcm tu..klakar la..

unaaaa said...

hahaha...tau tkpe...mmg kelakar gila...

hAlizAmAHdi said...

mmg klakar pun..pirst tyme i dengar u !

unaaaa said...

mmg pon...tulisan unat ade aura kot

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...