Followers

Saturday, January 8, 2011

mid semester mode

macam biasa...setiap sem mesti kena hadap jugak exam ni...tak suka betol exam2 ni...tensen yang amat...sem ni aku amik subjek English for Academic Enrichment, English for Occupational Purposes, Music Appreciation and Vocal & Medical Diagnostic II n Research Project II..dua2 paper English tu ok la kot...Music tu susah la jugak...rasa macam studi Sejarah...banyak sangat nak kena ingat...middle age, renaissance, baroque era, classical...haih....dan yang paling tensen lagi menyemakkan otak ni - Medical Diagnostic II...subjek ni mmg lecturer aku tak ajar langsung...tiap2 minggu pegi kelas, dengar kawan2 present je...pastu kalo nak studi, kena studi jurnal...jurnal??? ha yela...jurnal....yang ada 7,8 pages pastu tulisan kecik2 (font bape ntah), ada 2,3 column n ntah ape2 je orang merepek dalam jurnal tu...susah la nak faham...tips??xde pon..tensen kan?? jadual exam pulak tak payah cakap la...tiap2 hari exam...tak ada gap..haihhh....cepat la abis studi...tak sanggup da nak menghadap nota banyak2 ni...

time exam je, mesti sepah2...

ni salah satu jurnal..ada lagi 7...pengsan aku!

4 comments:

hAlizAmAHdi said...

huhu..mmg ssh la jurnal..sabar je la..gud luck neh..

unaaaa said...

mmg pon..huhu...gud luck too!

iManAzRaf said...

hehe.. bile exam nye? una amik pe?

unaaaa said...

da start arini...una amik biomedic...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...