Followers

Wednesday, February 16, 2011

contest senyum paling ceria

arini aku di tag oleh Cik Lizat untuk contest ni..
 
 

Langkah langkah nya adalahhhh...

1. Follow blog namee ini untuk sentiasa update dengan perkembangan contest ini. DONE!!



2. Buat satu entry yang bertajuk Contest Senyum Paling Ceria. DONE!!

3.Kemudian letak lah banner contest ni kat sidebar sekali .DONE!!

4.Letak banner di atas di dalam entry anda dan link kan terus ke entry contest ini.DONE!!

5.Muat naik gambar dan ceritakan mengapa anda gembira di dalam gambar 
tersebut.heheh..Ala simple simple je :) contoh: Saya gembira kerana baru lepas makan. :D 
 DONE !!

6.Dan jangan lupa letakkan link anda di ruangan comment :)  DONE!!


7.Akhir sekali, tag 3 orang rakan blogger anda and make sure mereka tahu yeah ;) DONE!!



TARIKH TUTUP : 31 MAC 2011 (Thursday)
okeyy....gambar yg dipilih ialah
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
tu diaaaaaaa


saya sangat suka gambar ni...gambar saya dengan my best friends..kenapa kami ceria time ni? sebab masa ni kami baru je lepas selesai shooting video untuk English...dan pagi tu kami baru selesai satu presentation Medical Diagnostic..lepas semua dugaan hari tu, kami posing bagai nak rak dalam kelas...so sebab tu la kami ceria...
(",)


okey...sekarang nak tag

3. rose

3 comments:

QaiFa said...

thanks cz tag sy..hehe
act. sy xpnah join mmne contest b4 dis...huhu
so sy nk ty cne nk tag org??
hihi...
sy budak bru blajar~ =)

unaaaa said...

same2..hehe..
kalo nak senang just bgtau kat shoutbox orang yang kita nak tag tu..
so senang sikit diorang nampak...

QaiFa said...

ok.. thanks~ :)))))

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...