Followers

Saturday, February 19, 2011

hari yang meletihkan - part II

dalam part I da cite pasal pegi talk music tu...then kul 12 kitorang ada presentation research project.. orang lain yang ada presentation ramai je tak pegi talk td tu... nak bersiap sedia untuk presentation la katakan... bagus diorang ni... aku bertiga ni da ready da la kononnya.. hihi... kitorang punye turn present pukul 12 - 1... kul 11 kitorang dah keluar dari talk tu... yang ada presentation hari ni dapat pengecualian n bole keluar awal.. pastu turun la kat tempat presentation tu... tengok orang lain tengah present... sampai kat sini baru la rasa jantung ni berdegup laju... baru rasa berdebar... sakit perut tu tak payah cakap la... meragam2 perut ni macam baru lepas makan bihun goreng basah kedai bawah umah.. berdebar! evaluator kitorang nama Encik Noor. kebetulan kami tiga orang dapat evaluator yang sama.  memang tak kenal siapa Encik Noor ni. tanya budak2 lain diorang cakap Encik Noor ni pakai kopiah..macam2 spekulasi yang dibuat oleh budak2 ni... 

"Encik Noor? okey la dia... best2" jawab Q (bukan nama sebenar)

"Encik Noor? hohohohoho... jaga2 la...dia mesti banyak tanya " jawab H (bukan nama sebenar)

"Encik Noor? dia pandai bahagian statistik... mesti banyak tanya result. " jawab N (bukan nama sebenar)

bole percaya ke budak2 ni? susah2 sangat, aku pegi tanya supervisor...bila bagitahu supervisor yang Encik Noor yang nak evaluate poster kami, dia jawab

"alamak!"


tu perkataan pertama yang keluar dari mulut dia. huihhh...takut betul dengar


"tapi dia okey je"


haaaa...ni memang ayat nak sedapkan hati... pandai supervisor kami ni amik hati kami...




dekat2 pukul 12 tu aku pegi register then pegi lekatkan poster dekat board sambil tunggu kelibat lecturer lelaki berkopiah putih (seperti yang digambarkan oleh budak2 lain).. tepat pukul 12, Encik Noor datang. okey. perut memulas2...tangan ketar2.. aku present first...poster no 67... aku pun present la macam apa yang aku practice semalam... lepas siap present Encik Noor tenung poster aku dulu... then dia start tanya soalan dalam BM.. oh...senangnya hatiku bila dia tanya in BM... so tak payah jawab in English..aku pun reka cipta jawapan2 sesedap rasa.. memang cukup rasa la... alhamdulillah... semua soalan boleh jawab... memang banyak pun soalan yang dia tanya.. tapi tak ada kena hentam teruk2... lega sangat2... lepas tu tunggu turn Lizat n Jibah present pulak...  


suasana tempat presentation

Mr Kim sedang evaluate seorang student

aku n Lizat tengah tunggu turn nak present


p/s : nak tahu jugak macamana perasaan student yang kena present depan Dr. Pallavi

2 comments:

haliza said...

hoho..da abes dah RP II..seronoknye :)

unaaaa said...

yess! lega sangat2...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...