Followers

Friday, February 4, 2011

CAPTURE THE MOMENT CONTEST

thank you Cik Sarah sebab tag saya join contest ni...
aku memang tak pernah join contest..serius...biasa tengok orang join je...hihi

 nak join? klik sini k...



aku pilih gambar ni
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
 
tadaaaa....
ni la gambar yg dah aku pilih...
ni gambar aku n best friend aku...
yang duduk tengah tu nama Najibah n yang duduk sebelah kanan tu nama Haliza
yang kiri tu aku la..hehe
gambar ni disnap time PTPL President List 2009
kalo kat IPTA orang panggil Dean List 
majlis dibuat kat Sumai Suite Hotel
kami tiga orang berpakat nak pakai baju warna pink..
sekali tiga2 skali pilih warna pink terang
ni la kenangan terakhir kat PTPL 
sekarang kami bertiga dah sambung degree kat MSU
satu batch, satu kelas, satu rumah tapi katil je lain2..heee
masuk tahun ni dah 5 tahun kami berkawan
semoga persahabatan kami kekal
saya sayang kawan saya!
(",)

okey...sekarang aku nak tag
4. sape2 yang baca entry ni




7 comments:

Nazatul shima said...

wah..kak shima kena tagged,,eghehe..nnti kak shima wat k..tq diba..!:)

hAlizAmAHdi said...

saya bff awak x??? (*_*)

unaaaa said...

kak shima : okey =)
lizat : musti laaa... bffffffff gituuu...haha

Anonymous said...

rasanye lizat mcm xoink jew.. n hazwt mane!!!!

penyejuk hati said...

u're welcome..u look super gorgeous dlm pic tu..gud luck dear! (^_^)
-sarah-

unaaaa said...

hazwat : kalo hazwat nak wat, baru unat tag

unaaaa said...

cik sarah : tenkiu =)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...