Followers

Monday, April 18, 2011

Jom Join Give Away Aimi!

tengah-tengah pagi buta ni aku rasa rajin nak menjoinkan diri untuk GA yang Cik Aimi buat ni... hadiah pun best... korang pun join la sekali... nak join? klik sini


syarat-syarat nak join GA ni ialah :

1) letak entry tajuk : Jom Join Give Away Aimi !
2) letak banner di atas dlm entry korang
3) letak dekat side bar jugak.. kalo takde , kira terbatal dgn sendiri okay
4) follow blog Cik Aimi sebab senang korang nak tengok update , tapi taknak follow , tak kisah ^^
5) tag 2 rakan yg ade blog ^^
6) tarikh tutup 30 APRIL 2011 
7) last one : letak link url entry korang dekat komen Cik Aimi

so, aku nak tag
2. adwa



11 comments:

aimi shahida said...

tq sebab join :)
moga moga ade luck ya ^^

unaaaa said...

aimi : welcome! =)

CikHaniBhulat said...

gudluck yew

CikHaniBhulat said...

gudluck yew

Nurhafizah p i j a said...

tengs tagged :) , gud luck ^^

unaaaa said...

cik hani & nurhafizah : thanx!

Far8 budak baik said...

gud luck..kalau dpt adiah mecedis
kongsi2 =p

unaaaa said...

far8 : tenkiu2... kalo dapat la kan.... kalo tak?

mama zakuan said...

gud luck...mama pun nak join

unaaaa said...

mama zakuan : time kasih... jom2!

Gemok-Gemok said...

Tahukah anda...

Anda boleh menjana pendapatan tambahan dgn blog.

Ramai bloger meletakan iklan nuffnang dlm blog mereka.
ini adalah salah satu cara untuk mendapatkan income..ada yg sampai ribu2

Tapi masih ramai yg tidak tahu bahawa ada cara lain lagi

Di sini saya nak berkongsi dgn bloger2 SEMUA..
xdelah layan blog kosong jer...

Klik link di bawah..dan anda akan tahu apa maksud saya.
SELAMAT mENCUBA...

http://says.my/dasyat/wwf1
http://says.my/dasyat/fn-teh-tarik
http://says.my/dasyat/Miha-Pogacnik
http://says.my/dasyat/start-run-2
http://says.my/dasyat/orea-fathers-day-3
http://says.my/dasyat/m-ms
http://says.my/dasyat/boh-tea
http://says.my/dasyat/nokia-angry-bird
http://says.my/dasyat/digi-wwwow

PENDAFTARAN KLIK SINI

http://says.my/dasyat/invite

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...