Followers

Monday, April 11, 2011

Yana Yassin !st Giveaway

tadi tengah blogwalking, singgah lah blog Cik Yana Yassin ni... nampak ada giveaway...so rasa berminat pulak nak join... bole dapat colour contact lense kot.... best tuuu...hihi...siapa-siapa yang nak join, sila klik sini





syarat-syarat dia senang je...

* Letak banner atas ni dan link kan ke Entri nie.
* Buat entri dengan tajuk : YaNa Yassin 1st Giveaway
* Follow Blog Cik Yana Yassin ( senang nanti nak tau pasal GA nie )
* Tag 3 orang bloggers dan pastikan diowng tau yg diowg di tag eh.
* Link kan Post Entri anda ke Bahagian komen dibawah entri ini.
* Tarikh tutup 30 April 2011.

okey...sekarang masa untuk mengetag...

1. Ladyjaja
2. sweetsour
3. jieha
 

 

10 comments:

chah said...

syg, thanz tag akak... tapi baik tukar org yg lebih sesuai. bukan apa, akak tak ready lg nk join any contest. sori yer...

YaNa YassiN said...

terima kasih kerna sudi join my 1st GA

ismiladyjaja said...

thanx tag sy... ekceli ape function tag ni eh... sy pun main tag je..
pape pun thanx... :)

unaaaa said...

chah : okey...no problem =)

unaaaa said...

chah : okey...no problem =)

unaaaa said...

yana : sama2...

unaaaa said...

ladyjaja : tag tu untuk bagitahu kat orang tu yang dia dijemput untuk join contest atau GA tu...

teratai said...

semoga bertuah!

unaaaa said...

teratai : time kasih...harap-harap bertuah lah

frhna ! said...

hai . singgah from GA yana yassin :)
salam kenal . jmput singgah blog saye ^^

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...