Followers

Thursday, March 24, 2011

1st Contest Dari xcyber : Pose Depan Cermin

bila aku bukak blog, tengok kat cbox dulu... nak blogwalking.... pastu dapat la jemputan dari xcyber untuk join first contest dia..



SYARAT-SYARAT

1) Terbuka kepada semua warganegara MALAYSIA shj sbb mudah nak bg hadiah
2) Mesti follower blog nih sbb mudah nak tngok kalau de pepe diupdate nanti
3) Buat 1 post "1st Contest Dari xcyber : Pose Depan Cermin"
4) Letak banner picture kat atas kat dlm blog korunk.. x kisah la sidebar ke kat mana ke dan link banner tu ke contest ni
5) Gambar tu mesti la ORIGINAL yg korunk punya k.. x leh main ciplak2 org lain punya..ramai2 ke atau sorang2 ke yg penting anda mesti ada dlm gambar tuh, pic korunk boleh dalam bentuk statik atau lain2..tp terhad hanya 1 gambar SAHAJA
6) Tag 4 org rakan anda
7) Tarikh tutup 11.59PM pada 23 April 2011
8) Pemenang akan dipilih melalui gambar gaya pose paling sempoi/menarik di depan cermin


aku memang tak banyak pic posing depan cermin.. tapi selepas meneroka folder-folder pic dalam laptop aku ni, jumpa la satu pic ni...



hehe
okey...sekarang masa untuk tag 4 orang
mereka yang bertuah ialah
2. kiko


22 comments:

cik ewun said...

hehehhe thnx bebeh !

xcyber said...

thanks sudi join my contest..

< Wish u luck ya>

::nuRuLaDHar:: said...

gud luck dear! =)

unaaaa said...

cik ewun : welcome

unaaaa said...

xcyber : welcome n thanx

unaaaa said...

nuruladhar : thanx!

gadiz purple said...

wah ! mc best je contest niy .. tpiy..ika x reti la nk join join contest niy .. mklumlah .. ika ada blog x smpai 2 bulan pon .. :'(
and..thanks tag akak ! hehe .. :D
engt jugak kat ika kan .. :)) thanks so much sweetie ! :)

unaaaa said...

welcome... hehe... try la join... nanti bole join contest lain pulak

soulzicksoftware said...

aku punya foto depan cermin , aku mahu ikutan donk , aku tak mengharap hadiah , aku hanya ingin ikut eksis saja , bagaimana caranya :)

unaaaa said...

soulzicksoftware : bole ikut syarat-syarat tu

chulyen said...

hihi..g luck 4 u...

unaaaa said...

chulyen : thank u =)

amny.. said...

goodluck..:)

en.sani said...

cam penah tgk muka kamu...kenal ke?

unaaaa said...

amny : thanx! =)

unaaaa said...

en. sani : yeke kenal?

en.sani said...

erm...penah lihat muka kamu...kamu penah duduk :
a)negeri sembilan
b)melaka
c)sg buloh
d)cyberjaya

pilih salah satu,kalo takde, lupakan...haha...

unaaaa said...

semua tak pernah...pelanduk 2 serupa tu

nelly said...

Gud luck ..
=)

unaaaa said...

thanx nelly =)

unaaaa said...
This comment has been removed by the author.
Innanie | Ariffin said...

gudlak ye!!! wish me luck too

http://coklateyes.blogspot.com/2011/04/contest-pose-depan-cermin.html

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...