Followers

Thursday, March 24, 2011

berlagak kaya?

Situasi 1

A : bagi la no pin blackberry u
B : I tak ada blackberry la
A : eh, kalo tak ada kenapa join group blackberry ni?
B : ada sebenarnya tapi I bagi kat ex bf I
A : oo...

* realiti : sebenarnya B tak ada blackberry pun 

Situasi 2


korang ada sorang kawan.. tengok pemakaian dia memang kaya la.. kawan korang ni cakap dia ni memang orang senang.. tengok gambar kat facebook posing depan sebuah rumah besar.. wah, memang dia ni kaya lah.. then satu hari tu korang pergi lah rumah dia... sekali rumah tu tak sama dengan rumah yang korang tengok dalam gambar kat facebook tu.. rupanya rumah dia duk posing sakan dalam facebook tu rumah orang lain..


Situasi 3


A : u ada berapa buah kereta kat rumah u?
B : ada 4
A : wow. kaya u ni.. u kalau nak cari pasangan kena cari anak orang kaya la..
B : (sengih kekembangan)


* realiti : 4 biji kereta tu adalah kereta mak + kereta abang + kereta rosak + kereta sorong


apa perasaan korang kalo berhadapan dengan orang macam ni? 

4 comments:

Amiera Hilton said...

huhu macam-macammm.. haih

zulkifli said...

+kete mainan adik+gamba kete kt kelendar+bla3~~~

unaaaa said...

amiera : tu la.. macam2 orang zaman sekarang kan

unaaaa said...

zulkifli : haha... kalo nak kira yang tu, memang kaya bebenor la kita kan...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...