Followers

Wednesday, March 2, 2011

femes ke?

semalam ada konsert Malam Sinar Maulidur Rasul MSU 2011... aku AJK konsert tu... antara artis yang buat persembahan - Muadz, Rabbani n Shahir AF8... so petang semalam ada rehearsal kul 5 petang... aku, Lizat n Jibah pegi lambat sikit... sampai2 je nampak Shahir tengah soundcheck... hensemnya Shahir! haha.... then jumpa Hanim... dia terangkan macamana tugas kitorang malam nanti... lepas tu tiba2 Hanim tanya aku

Hanim : orang Terengganu ke?

Aku     : Ya  (eh.. pandai dia ni teka)

Hanim : Skoloh Sheikh Malek ke?

Aku     : Ho.. ye ah... bakpe? skoloh Sheikh Malek gok ke? 


Hanim : Ho... senior kan? sebab rasa macam kenal je... hari tu ada tanya Halim... dia pun 
            kata macam kenal jugok... tapi takut nok tanye...

time ni memang aku dah excited... yela... aku ingat aku sorang je budak skolah aku yang tercampak belajar kat MSU... sekali ada jugak orang lain...


Aku     : awk SPM tahun berapa?

Hanim : 2006


Aku    : saya 2004... eh.. Halim pun Sheikh Malek ke?


Hanim : Ye la... die satu batch dengan saya...


Aku    : Laaa... padahal kite duk cakap sokmo dengan die... boleh die dok tegur...


tiba2 rasa macam femes sekejap... femes la bila orang kenal kita tapi kita tak kenal orang kan? errr... korang rasa luga? nak muntah? takpe2... entry ni da nak habis dah pun... hihi...

2 comments:

gEe said...

mmg malu kan klau org knl kte, kte x knl org. hehe

unaaaa said...

tu la...segan la kan..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...