Followers

Wednesday, March 23, 2011

aku di oversea

tengah syok-syok aku blogwalking, tiba-tiba dapat satu chat message kat facebook... aku tak kenal mana pun orang ni...

              "amboiii dia gi becutii.. wah wah wah"
 
hmmm... mana la budak ni tau aku tengah cuti sem sekarang ni... sebab aku memang malas nak melayan, aku biar je

              "amboiii gi oversea ye senahhh"

oversea??? bila masa pulak aku melancong ni? dia panggil aku senah pulak tu... tak ada nama lain ke? tak bole jadi ni...
              "gi oversea mane pulok?" aku tanya dia.
 
              "tgk mesej tuwww"
 
ooo.... ada mesej kat inbox rupanya... tak perasan pulak... aku pun check la inbox... apa ada kat inbox? dia hantar gambar aku... gambar yang dia edit... gambar yang aku pernah buat profile picture facebook aku...
 
 
ini gambar asal

.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.




ini gambar yang dia edit

ada rupa kat oversea ke? aku tengok macam tak ada pun... nak kena tambah salji pastu aku kena pakai trench coat... baru nampak macam kat oversea.. ye tak? hihi... anyway thanks Encik Z..

6 comments:

Cik Yana said...

Pokok kat oversea warna purple ke? Hehhee~

Entry terkini: The Blogshop: Lolita's Closet :)

mrs Gee :) said...

hehehe.. kantoi. myVi lalu kat belakang..

unaaaa said...

cik yana : ntah la orang tu... mungkin kat planet lain kot pokok kaler purple

unaaaa said...

mrs gee : tau takpe... kalo honda ok lagi....haha

shereena said...

hahaha...kreta mlysia kat blkg 2 ha.hahaha

unaaaa said...

shereena : bangga tu kereta malaysia kat oversea... hihi

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...