Followers

Wednesday, March 30, 2011

spot the error

time aku keluar rumah, aku ternampak iklan ni.. 

  


cuba korang cari apa yang silap. exercise mata sikit okey...  =)

19 comments:

hana yoriee said...

housemated?? apekah? hahaha

krole said...

housemated ngeee~

lavender harum wangi said...

lol~ ni la pentingnya english edukesyen~ kita bakor je kita bakor ! HAHAHAHAHA

areteacar said...

HOUSEMATED... HAHAHA...

unaaaa said...

hana yoriee, krole & areteacar : betol2... housemated la jawapan yang kita cari

lavender : kita bako! haha..

IFA Athirah said...

housemated??hahaha..lawak2x.. http://www.geekintherainbow.blogspot.com/

unaaaa said...

ifa : memang lawak... ada satu lagi error...

Cik Yana said...

Housmated. Hehehe~

Entry terkini: Happy Birthday Superman!!! :)

Shira Shafrida said...

Housemated.. hee

cik ungu said...

housemated.






*saya bodoh english. cuma tiru je jawapan org atas2.

unaaaa said...

ada satu lagi spelling error... siapa dapat cari, dia hebat...hihi

topimagine said...

xjmpe pape pon.. sebab top memang bangang english pon.. :(

zulkifli said...

montly! it shud b monthly. ngeee~~

zulkifli said...

er, detail? ---> details.

unaaaa said...

top : ish... tak baik cakap macam tu.. =)

unaaaa said...

zulkifli : yes! awak dah jumpa... MONTLY should be MONTHLY...

zulkifli said...

yes! hadiah mne?? huhu.

unaaaa said...

eh eh... saya tak cakap nak bagi hadiah pun kan? heee

Insyirah Fauzi said...

housemated & washing machine .

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...